5 Redenen om te werken bij Boes Lastechniek

Deskundig en professioneel

Samen sterker

Bouwen op basis van vertrouwen

Groeien en ontwikkelen

Innovatie

1. Deskundig en professioneel

De specialistische kennis op het gebied van las- en snijtechniek maakt ons tot een sterke speler in de (regionale) markt. We willen de juiste mensen op de juiste plek en streven naar persoonlijke groei en deskundigheid. Een prima werkomgeving waar je unieke kansen krijgt om te leren en je carrière vorm te geven.

2. Samen sterker

Als team hebben we één belang: dat van onze klanten. Met ons ondernemers- en vakmanschap onderscheiden we ons in een streven naar een gezamenlijk resultaat: partnerschap. We waarderen toewijding en de bereidheid om wat extra’s te doen. Te willen leren en verbeteren.

3. Bouwen op basis van vertrouwen

Als klein bedrijf zijn we flexibel en kunnen we snel inspelen op vragen uit de markt. Het maakt ook dat we als organisatie gedreven zijn om samen te werken. Binnen Boes Lastechniek wordt iedereen gerespecteerd en gewaardeerd en ben je onderdeel van een betrokken team.

4. Groeien en ontwikkelen

Als bedrijf zijn we gedreven door het resultaat en we zullen altijd een stapje extra zetten om een uitdaging aan te gaan. Op deze manier wordt je uitgedaagd om het beste uit jezelf en je professionele ontwikkeling te halen.

5. Innovatie

We staan bekend om onze non-conservatieve manier van werken. Met een ondernemende, gewaagde en oplossingsgerichte mindset en de motivatie en vaardigheden om gezamenlijke doelen na te streven, maakt iedereen bij Boes Lastechniek een verschil.

Succes begint bij de mensen

Een open en sfeervolle werkomgeving, een breed takenpakket, inspirerende uitdagingen, een geweldige team spirit, revolutionaire klantoplossingen, de cultuur van een stabiele nuchtere organisatie en tegelijkertijd vernieuwende organisatie met een Twentse inslag. Dat is Boes Lastechniek.

Werken bij Boes Lastechniek

Als medewerker bij Boes Lastechniek heb je duidelijke verantwoordelijkheden, versta je de taal van de regio en ben je bij voorkeur allround inzetbaar binnen het vak. Je stelt jezelf persoonlijke doelen die passen binnen de gezamenlijke bedrijfsvisie en bent gedreven om de verwachtingen te overtreffen van iedere klant.

Vacatures en open sollicitaties

Heb jij een passie voor de lastechniek en ben jij gedreven om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen? Voeg jij waarde toe voor onze klant en werk jij vanuit verbinding? Binnen onze organisatie kunnen we altijd ondernemende en bevlogen professionals gebruiken. Wij staan dan ook open voor potentiële werknemers die affiniteit hebben met las- en snijtechniek. Mail je open sollicitatie met een motivatie en CV naar: r.flim@boeslastechniek.nl of stuur het naar Boes Lastechniek, Aadijk 35, 7602 PP Almelo.