Boes: “Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet”

Over ons – Wie we zijn

Boes Lastechniek: Servicegericht, professioneel & allround

Of het nu gaat om de verkoop, verhuur of onderhoud van las- en snijmachines, Boes Lastechniek is de betrouwbare regionale specialist en allround service en dienstverlener. Geen doorsnee lasbedrijf, maar een partner.  Als officieel dealer van het toonaangevende Finse merk Kemppi garanderen wij kwaliteit en innovatie en vind je bij ons ongetwijfeld de geschikte machine. 

Samen met klanten streven we naar een maximaal rendement. Dit doen we door logistieke processen te faciliteren en nieuwsgierig te blijven naar efficiëntere en maatgerichte oplossingen. Onze medewerkers zijn gepassioneerd, handelen proactief en staan altijd klaar kennis en expertise te delen en van daaruit waarde toe te voegen in een bedrijfs- of logistiek proces.

Interesse in koop? Of liever huur? De allernieuwste las- en snijmachines, las- en stroomaggregaten, lasdampafzuiginstallaties, verspanningsmachines en lasaanverwante artikelen zijn in onze professioneel ingerichte showroom te bezichtigen. In ditzelfde pand ligt ook onze voorraad opgeslagen. Niet alleen producten, maar ook onze bijbehorende diensten zijn snel paraat. Met een no-nonsense houding gaan we te allen tijde daadkrachtig en deskundig te werk.

“Wat we zeggen is wat we doen.”, oftewel: “Afspraak is Afspraak”. Met de Twentse nuchterheid en het regionale werkgebied blijft Boes Lastechniek dichtbij en betrokken bij de klant.

Door voortdurend in beweging te blijven, gaan we “ait vedan”.

Onze Missie

Onbetwist een flexibele specialist.

Boes Lastechniek is de betrouwbare regionale specialist en totaalleverancier voor de las- en snijtechniek. Met een hoogwaardig kennisniveau en een nuchtere, persoonlijke benadering van de regionale markt zijn we onbetwistbaar dé professional in kwaliteit, flexibiliteit en service.

Onze Visie

Vakmanschap is Partnerschap: “Wij helpen onze klanten succesvol zijn door zelf succesvol te zijn”

Boes Lastechniek stimuleert groei en deskundigheid en werkt vanuit betrokkenheid en verbinding. Door klanten op ieder moment toegang te bieden tot productspecialismen, kennis en expertise en actief mee te denken dragen wij real-time oplossingen en verbeteringen aan.

Persoonlijke klantaandacht

Wil je geen nummer zijn? Bij Boes Lastechniek krijg je alle aandacht. Onze tijd wordt volledig, deskundig en professioneel toegewijd. Met gerichte en deskundige vragen verplaatsen onze medewerkers zich in de positie van de klant. Ze denken mee, creëren begrip en zoeken vanuit hun nieuwsgierigheid en deskundigheid naar direct toepasbare oplossingen.

Kennisdeling

Allerhande lastechnische vragen van technische of praktische aard? Advies of ondersteuning nodig on the job? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gedreven om kennis bij kennis te brengen. Leren en presteren zijn voor ons onlosmakelijk verbonden en onze professionele ontwikkeling gaat voortdurend door. In een klein team van deskundige medewerkers schakelen we snel. Als klant heb je op ieder moment toegang tot onze productspecialismen en expertise.

l
Specialisme

De producten en diensten waarmee Boes Lastechniek werkt zijn professioneel en altijd van de beste kwaliteit. Flexibiliteit in de service- en dienstverlening staat altijd voorop en waarde toevoegen in het logistieke proces van en rondom de klant wordt gezien als een voortdurend proces. Om dat doorlopend te voeden beheren we onze eigen voorraad. Of het nu het lasmateriaal, snijmachines of handschoenen zijn, we hebben het hele pakket aan producten en diensten paraat.

s
Service & Ondernemerschap

Boes Lastechniek is de partner voor klanten die de ambities en het vermogen hebben om hun plannen te realiseren. Onze medewerkers zetten onze professionaliteit en deskundigheid volledig in om klanten tevreden te stellen. We zijn gedreven om te ontzorgen en denken op een oplossingsgerichte manier met je mee. Materialen of gereedschappen bekijken of direct uittesten? In onze showroom kun je altijd terecht.

Onze Kernwaarden

De kernwaarden VEDAN (voor de niet-Twentenaren onder ons, dit betekent ‘doorgaan’) staan symbool voor onze drijfveren; waar we als professionals voor staan en waar je als klant op kunt bouwen. Onze kernwaarden zijn ons fundament. Gedreven door Twentse nuchterheid gaan we door. We schakelen snel, denken mee en komen altijd met een klant specifieke oplossing.

“Optimaal is belangrijker dan maximaal”