Snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Geen oponthoud in het productieproces? Met onze service en dienstverlening waarborgen we de continuïteit. Bestellingen bezorgen we bij je aan de door en in het geval van een storing aan een las- of snijmachine is één van onze onderhoudsmonteurs ter plaatse voor je het weet. In negen van de tien gevallen lost hij het probleem direct op. In andere gevallen zorgen wij voor een vervangende machine (link naar verhuurpark). Wij streven er naar dat het productieproces niet of zo min mogelijk wordt verstoord.

Servicecontract en Certificering

Accurate kwaliteitsbeheersing.

Om verstoringen of onderhoudsproblemen voor te zijn, voeren wij regelmatig preventief onderhoud. Wil je dit uitbesteden? Dan ben je met ons servicecontract zorgenvrij. Onze vakkundig opgeleide monteurs maken je lasapparatuur en aanverwante artikelen met plezier schoon en keuren volgens NEN-3140. Je ontvangt van ons altijd een overzicht van je gecontroleerde lasapparatuur en de keuringscertificaten. Wil je je lasmachine laten valideren volgens de NEN-EN 50504? Dat kan ook. Je kunt je apparaten langs brengen, maar wij komen ook met alle plezier naar je toe.

Onze medewerkers beschikken over het VCA-certificaat en keuren en kalibreren zelf. Door het geautomatiseerde certificeringssysteem worden de keuringen snel verwerkt en nauwkeurig bijgehouden. Zo zijn we altijd op de hoogte van de keuringsstatus van je apparatuur.

 

Reparaties

Nooit onnodig oponthoud.

Wanneer je dagelijks lasapparatuur en machines gebruikt is het vanzelfsprekend dat er slijtage optreedt en kan er elk moment ongewenst een storing optreden. Oponthoud is dan wel het laatste wat je wenst. Onze vakkundige monteurs zijn erop ingesteld dit te voorkomen en de mogelijke storing zo snel mogelijk op te lossen. Waar en wanneer dan ook. Is het niet mogelijk de storing op locatie te verhelpen, dan nemen wij de apparatuur mee naar onze werkplaats en zorgen we direct voor vervangende apparatuur.

Omdat je als professional wil dat je lasapparatuur veilig en betrouwbaar functioneert, adviseren we preventieve service in de vorm service- en onderhoudscontracten (link naar service – en onderhoudscontracten).

Compleet servicepakket

Kosten besparen? De productie verhogen en uitval beperken door de continuïteit te waarborgen? Je ontvangt bij ons geen sec product of dienst. We zetten onze kennis en expertise altijd in om het gehele (productie)proces efficiënter en gestructureerder te laten verlopen. Onze technische specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en staan je bij met vakkundig advies. Ze doen dat door rekening te houden met de omgeving, de specifieke toepassing en het gewenste resultaat. Onze service en diensteverlening gaat verder dan het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten en materialen. Bij Boes Lastechniek dragen we klant specifieke oplossingen en voeren we deze desgewenst direct door. We denken automatisch mee over de werkplekinrichting en veiligheid.

Geïntegreerd aanbod

1

Reparatie en onderhoud

Advies

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”