Over het team van Boes lastechniek

Ons team is ontwikkeld en bouwt voort op een schat aan kennis en ervaring.
Rutger Flim

Rutger Flim

Directeur

“als je het doet, doe het dan goed. Het liefst ook nog in één keer!”

Als directeur en ondernemer is hij een facilitator, een bouwer en een verbinder. Hij streeft naar een zelfsturende organisatie en zet ieder individu in zijn eigen kracht. Als multitasker zet hij zich op vele vlakken vol enthousiasme in en ontwikkelt hij continu nieuwe ideeën. Hierbij streeft hij naar de juiste mix van mensen in het team om de organisatie te laten bloeien. Rutger is vooruitstrevend, stippelt toekomstplannen uit en daagt mens en organisatie uit om te groeien. Kom je met Rutger in gesprek dan praat je met een mensen-mens en ontkom je er niet aan om eerlijk naar een situatie, proces, resultaat of organisatie te kijken. Met zijn doortastendheid, eerlijkheid en inlevend vermogen houdt Rutger je een spiegel voor, neemt hij je mee in het proces. Vol vertrouwen en in een gezamenlijk streven naar het allerbeste resultaat zet Rutger zich in voor zijn passie, de lastechniek.

Ons team

We zijn vooruitstrevend, altijd onderweg en staan nooit stil. We zijn bevlogen, betrouwbaar en deskundig en dat zie je terug in alles wat we doen. Wat ons bindt, is de nieuwsgierigheid naar de behoefte van klanten en onze passie voor de (las)techniek. We streven voortdurend naar waarde-optimalisatie voor de klant en zijn gedreven om met onze producten en diensten anderen te faciliteren. Zelfbewust, overtuigd en met plezier delen we onze kennis en expertise op het gebied van las- en snijtechnische vraagstukken.

Half werk? Dat komt bij ons niet voor! We vragen door, gaan vanuit oprechte interesse het gesprek aan en maken klanten deelgenoot van een gefundeerde kwalitatief hoogwaardige oplossing.

Ons team is ontwikkeld en bouwt voort op een schat aan kennis en ervaring. Door voortdurend aandacht te hebben voor de klant, kennis te delen en verder te specialiseren maken we contact. Door onszelf in de positie van de klant te verplaatsen, leren we wat hen beweegt en kunnen we de toegevoegde waarde bieden die zij nodig hebben om succesvol te zijn.

Vanuit onze gedeelde motivatie en ieders unieke ervaring, expertise en kracht.

Wouter Mulder

Wouter Mulder

Bedrijfsleider

“voor uw vraag las ik graag een moment in”

Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, maar houdt zich voornamelijk bezig met het maken van goedlopende planningen, aansturen van de werkplaats en is verantwoordelijk voor de processen rondom de inkoop- en verkoop. Als bedrijfsleider weet Wouter van elke afdeling en elk proces iets en is hij allround inzetbaar. Vragen die om een snelle actie, reactie of handeling vragen houden Wouter alert en betrokken. Wouter werkt oplossingsgericht en ziet het liefst direct resultaat. Hij werkt efficiënt en overzichtelijk en is daardoor in staat feilloos te schakelen. Wouter is een echte teamplayer. In zijn functie als bedrijfsleider is hij gedreven om samen als team het allerbeste resultaat neer te zetten, niet alleen voor de klant of de organisatie, maar ook voor zichzelf. Wouter is ambitieus én realistisch. Met een helicopterview en een scherpe blik weet hij het volledige plaatje in beeld te hebben en te houden. Zijn persoonlijke kwaliteiten en passie voor de techniek komen in zijn functie samen.

Keya van Wijk

Keya van Wijk

Administratief Medewerker

“Wie wil zoekt een mogelijkheid, wie niet wil, zoekt een reden”

Geen traditionele kaderdenker, maar allround, vooruitstrevend en zeer betrokken. In haar functie als administratief medewerker is Keya verantwoordelijk voor de verwerking van inkoop- en verkoopfacturen en alles wat daar tussen zit. Ze is gedreven om met haar kwaliteiten bij te dragen aan het uiteindelijke resultaat dat neergezet wordt door het team. Door structuur en orde aan te brengen creëert Keya overzicht en legt ze een fundamentele basis in de bedrijfsvoering.

Richard Roolvink

Magazijn & Logistiek

Richard “aan het einde van de dag komt alles goed, als het nog niet goed is, is de dag nog niet afgelopen”

Als “vliegende keep” is hij verantwoordelijk voor voorraadbeheer, distributie van materialen, de doorstroom van orders en allerhande zaken rondom het logistieke en dienstverleningsproces. Enthousiast, optimistisch, professioneel en alert helpt hij klanten en voegt hij de daad bij het woord. Aan de telefoon, maar ook aan de servicebalie. Als spil in het team legt Richard de verbinding tussen de bedrijfsleiding en de werkplaats en is hij een verbinder in de samenwerking. Richard zorgt voor structuur en houdt het overzicht. Geen uitdaging is hem te groot en hij is enorm gedreven om het kleine beetje extra bij te dragen in het grotere geheel. Voor de klant, dat die kan (blijven) lassen, en het uiteindelijke resultaat. Niet standaard, maar iedere keer exclusief.

Wim Berg

Wim Berg

Servicemonteur

 “de klant moet lassen, maar er geen last van hebben”

Hij zet zichzelf altijd volledig in ten dienste- en in het belang van de klant en ziet zichzelf als service. Ontzorgen is zijn overkoepelende doel en bij het voorop stellen van de behoefte van de klant is Wim enorm gedreven om de continuïteit van logistieke (bedrijfs-)processen te garanderen. Als monteur in de binnen- en buitendienst zet hij zijn kennis en expertise deskundig in en draagt hij verantwoording voor onderhoud, reparaties, keuring en validatie van lasmachines en -aanverwante artikelen. Niet enkel in de werkplaats, ook op locatie, bij de klant. Performance gedreven, eigenzinnig en met een oog voor detail leeft Wim zich feilloos in in iedere unieke klantsituatie. Hij zoekt specifieke oplossingen en komt altijd zijn afspraken na. “Zeg wat je doet en doe wat je zegt” is dan ook een belangrijke stelregel.

Bert de Vos

Bert de Vos

Monteur

“ik doe iets goed, of ik doe het niet”

Proactief werken is hem met de paplepel ingegoten en als monteur heeft Bert zich in de loop der jaren verbreed en gespecialiseerd. In zijn functie als monteur is hij verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden, repareren en valideren van lasapparatuur. Eveneens richt hij zich op het repareren van lastoortsen en allerhande gereedschappen en de veiligheidskeuring van ladders, trappen en rolsteigers. Met kennis en ervaring in de auto-, industrie- en lastechniek zet Bert zich vol enthousiasme in om slechts één ding te bewerkstelligen: de beste kwaliteit voor de klant. Hij doet dat door zich bij iedere klant opnieuw in te leven. Bert is gedreven om processen, producten en materialen te optimaliseren. Hij gaat uitdagingen aan en komt iedere afspraak nauwkeurig na.

Steef Blikman

Steef Blikman

Monteur

“Wij doen het samen”

Hij oogt joviaal en is tegelijkertijd bescheiden. Enige Twentse nuchterheid straalt ervan af. Steef is ontzettend eigen en dat is zichtbaar. Betrokken bij het bedrijf en loyaal naar collega’s en klanten. Met een brede algemene technische kennis en een goede basis in elektrotechniek zet Steef zich vol overgave in. Hij is niet bang om vieze handen te krijgen. Van jongs af aan is hij al geïnteresseerd in techniek, en nog steeds bouwt hij zijn eigen auto’s en volgt hij rally’s. Diezelfde ‘hands-on’ mentaliteit zet hij binnen de dienst Service, Onderhoud en Reparaties van Boes Lastechniek voort. Zijn motto “wie dut’t met mekaar” laat zien dat Steef graag in een team werkt. Hij verbindt, ziet kansen, maakt makkelijk contact en is van daaruit altijd toegankelijk.

“Duurzame vernieuwing is essentieel voor de toekomst”

Geïnteresseerd in samenwerking?