Volledige controle, minimale inspanning.

Het beheren van uw voorraad was nog nooit zo eenvoudig.

De voordelen van Boes Optima

Bestel snel en gemakkelijk al uw lastechnische voorraadartikelen.
Boes Lastechniek inventariseert, plaatst de bestelling en legt de geleverde artikelen vervolgens voor u op de juiste plek in uw locatie.

Stroomlijn uw inkoopproces. Nadat de servicemedewerker van Boes Lastechniek de artikelen, volgens het afgesproken voorraadniveau, heeft gescand, ontvangt u een digitale bestelbevestiging. Doordat u altijd inzicht hebt in de geschiedenis van uw inkooporders, maakt u snel en weloverwogen beslissingen over uw voorraadniveaus. Verminder de werklast, niet de controle.

Bespaar tijd. Verminder de tijd die uw medewerkers kwijt zijn aan voorraadbeheer zodat ze zich blijven concentreren op hun kerntaken.

Wat bespaart u?

Met Boes Optima  bespaart u tijd en geld op de volgende punten:

  • Voorraadbeheer: Een toegewijde servicemedewerker van Boes Lastechniek controleert uw voorraadniveau en zet de geleverde artikelen op de juiste plek.
  • Bestelproces: Door de servicemedewerker van Boes Lastechniek periodiek te laten scannen bent u altijd verzekerd van de juiste voorraad.
  • Administratie: Verklein de hoeveelheid papierwerk.

Meerdere integratieniveaus

Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en het bestelproces in uw organisatie, kunnen we bepalen welke voorraad- en bestelactiviteiten u door Boes Lastechniek wilt laten uitvoeren en welke u zelf wilt blijven doen. U kunt door Boes Lastechniek alleen het bestellen, het bevoorraden of beide laten doen. Samen kunnen we bepalen wat voor u het beste is en waarmee u de meeste tijd en moeite bespaart.

Ondersteuning van Boes

Boes Lastechniek helpt u met de implementatie. We plaatsen barcode labels van al uw  lastechnische voorraadartikelen en optimaliseren uw voorraadlocatie en creëren overzicht en beschikbaarheid voor u.

Boes Optima  aanschaffen

  1. Neem contact op met uw contactpersoon bij Boes Lastechniek voor meer informatie over hoe Boes Optima u tijd en geld kan besparen.
  2. De specialisten van Boes Lastechniek beoordelen samen met u de specifieke voorraadbehoeften en helpen om de beste oplossing te kiezen voor uw situatie.
  3. Boes Lastechniek biedt u altijd ondersteuning, zodat u ook in de toekomst succesvol kunt zijn. Ook als uw bedrijf en behoeften veranderen.